SHOP

Welkom in de SHOP waar Gezond Eten en Bewegen samen komen. Kies hier een abonnement, een voedingsadvies, een traject, een tijdschrift of een kledingstuk.
(Hard)Lopen
Sportartikelen
Voeding
Lidmaatschappen
Boeken en tijdschriften
Kleding

Leren (genieten van) Hardlopen

Je wil starten met hardlopen of misschien loop je al wel hard, maar zou je meer willen genieten van het lopen of beter leren lopen. In 10 (hard)loop sessies leer ik jou beter lopen en genieten van lopen. Incl. advies voeding bij hardlopen, het boek Eet als een Atleet: Hardloop editie. en 10 trainingen For Girls Only.

300.00

View

Beweeg&Ontspan (traject 1 jaar)

Heb jij een burn-out, depressieve klachten of een eetprobleem? Dan is dit traject misschien wel iets voor jou. Op een ontspannen manier, lekker buiten in de mooiste omgevingen werken aan je lichaam en geest. Wat wij gaan doen? 10 weken lang gaan wij eenmaal per week een uur samen buiten aan de slag. Het doel van de trainingen is dat je de vaardigheid aangeleerd krijgt om 3 tot 4 keer per week zelfstandig 30 tot 60 minuten invullingen te kunnen geven aan je eigen training. Van buitenaf bekeken kan het Beweeg&Ontspan traject lijken op een reguliere (hardloop)training, maar dit traject kan worden gezien als een fase tussen niet sporten/bewegen enerzijds, en deelname aan reguliere sport-/beweegactiviteiten anderzijds.

750.00

View

Trainingspakket 1

De Mini Bands zijn gemakkelijk, snel en op verschillende manieren te gebruiken, zoals bijvoorbeeld op het veld, thuis. Het is een effectief hulpmiddel voor zowel het onder- als het bovenlichaam. Wanneer de minibands gebruikt worden tijdens een warming-up kan het gebied rondom de schouders of de heupen specifiek worden getriggerd. Deze minibands zijn 25 cm lang en 5 cm breed en hebben een lange levensduur.

15.00

View

Trainingspakket 2

De Mini Bands zijn gemakkelijk, Vinyl dumbbells van degelijke kwaliteit, geschikt voor zowel thuis als in de praktijk. Worden per twee geleverd. snel en op verschillende manieren te gebruiken, zoals bijvoorbeeld op het veld, thuis. Het is een effectief hulpmiddel voor zowel het onder- als het bovenlichaam. Wanneer de minibands gebruikt worden tijdens een warming-up kan het gebied rondom de schouders of de heupen specifiek worden getriggerd. Deze minibands zijn 25 cm lang en 5 cm breed en hebben een lange levensduur.

30.00

View

Trainingspakket 3

De Mini Bands zijn gemakkelijk, Met de XCO Trainer worden de spieren getraind, met name het bindweefsel en het uithoudingsvermogen. De aluminium buis is gevuld met grit waardoor bij elke beweging de inhoud, en dus het zwaartepunt, verschuift. Hierdoor ontstaat er reactive impact wat het bindweefsel in en rondom de spieren belast en traint. Het resultaat van de XCO Trainer is meer spierkracht, aanpassing van het bindweefsel, trekvastheid, architectuur en verbranding van de calorieën. Vinyl dumbbells van degelijke kwaliteit, geschikt voor zowel thuis als in de praktijk. Worden per twee geleverd. snel en op verschillende manieren te gebruiken, zoals bijvoorbeeld op het veld, thuis. Het is een effectief hulpmiddel voor zowel het onder- als het bovenlichaam. Wanneer de minibands gebruikt worden tijdens een warming-up kan het gebied rondom de schouders of de heupen specifiek worden getriggerd. Deze minibands zijn 25 cm lang en 5 cm breed en hebben een lange levensduur.

100.00

View

Eet&Beweeg (traject van 1 jaar)

Het Eet&Beweeg traject duurt 1 jaar. We gaan er samen voor zorgen dat je letterlijk en figuurlijk in beweging komt. Dit pakket bestaat uit: 12 individuele sessies, een jaar lang onbeperkt trainen For Girls Only, Het boek Eet als een Expert en een windjack

750.00

View

Beter Eten, Beter Lopen

Hardloopprestatie verbeteren door middel van de juiste voeding op het juiste moment. 2 Consulten van 45 minuten incl. het boek Eet als een Atleet: Hardloop editie.

100.00

View

Voedingsadvies Intake (60 minuten)

Een diëtist is een specialist op het gebied van voeding, zowel bij ziekte als gezondheid. Je kunt bij een diëtist terecht voor begeleiding bij het afvallen, maar ook voor voedingsadvies bij medische klachten zoals een hoge bloeddruk of hoog cholesterolgehalte, diabetes, voedselallergie en het prikkelaardarmsyndroom.

87.00

View

Voedingsadvies Vervolg (15 minuten)

Een diëtist is een specialist op het gebied van voeding, zowel bij ziekte als gezondheid. Je kunt bij een diëtist terecht voor begeleiding bij het afvallen, maar ook voor voedingsadvies bij medische klachten zoals een hoge bloeddruk of hoog cholesterolgehalte, diabetes, voedselallergie en het prikkeldarmsyndroom

15.50

View

Ik ga voor Fit

Op het werk zit je gapend achter het bureau. Je bent eigenlijk iets te zwaar of te licht voor jouw lengte. Gezonde maaltijden op tafel zetten is duur en kost veel tijd. Je weet dat je meer moetbewegen, maar na een lange werkdag lig je het liefst op de bank, je hebt geen energie meer om in actie te komen. Regelmatig ben je prikkelbaar, je bent druk, hebt veel stress, je neemt veel hooi op je vork. Wil je verandering en wil je je daar ook echt voor inzetten? Doe dan mee: zodat Meer Beweging, Gezonder Eten en Voldoende Slaap en Rust een Gewoonte gaan worden. Iets waar je niet meer over hoeft na te denken. Een Way of Life. Wat krijg je:  365 dagen per jaar een whatsapp berichtje met tips, info, opdrachten etc. (t.w.v. €36,50)  e-book met recepten (t.w.v. €9,95)  t-shirt met de tekst Dont Wish For It, Work For it. (t.w.v. €22,50)  magazine Bertine (t.w.v. €4,95), zolang de voorraad strekt  elke maand een Get-Fit-ty (t.w.v. €60,00)  elke maand een virtuele training van 30 minuten...

99.50

View

Ik ga voor Fit

Op het werk zit je gapend achter het bureau. Je bent eigenlijk iets te zwaar of te licht voor jouw lengte. Gezonde maaltijden op tafel zetten is duur en kost veel tijd. Je weet dat je meer moetbewegen, maar na een lange werkdag lig je het liefst op de bank, je hebt geen energie meer om in actie te komen. Regelmatig ben je prikkelbaar, je bent druk, hebt veel stress, je neemt veel hooi op je vork. Wil je verandering en wil je je daar ook echt voor inzetten? Doe dan mee: zodat Meer Beweging, Gezonder Eten en Voldoende Slaap en Rust een Gewoonte gaan worden. Iets waar je niet meer over hoeft na te denken. Een Way of Life. Wat krijg je:  365 dagen per jaar een whatsapp berichtje met tips, info, opdrachten etc. (t.w.v. €36,50)  e-book met recepten (t.w.v. €9,95)  magazine Bertine (t.w.v. €4,95), zolang de voorraad strekt  elke maand een Get-Fit-ty (t.w.v. €60,00)  elke maand een virtuele training van 30 minuten

9.95 monthly

View

Proefles For Girls Only

For Girls Only is een groepstraining voor alle vrouwen. Dus ook voor als je zwanger bent of net bevallen. Ben je zwanger dan combineren we cardio training met spierversterkende oefeningen en wordt er aandacht gegeven gegeven aan het bewust worden van de bekkenbodemspieren. Ben je net bevallen dan ga je werken aan het versterken van het gehele lichaam, speciaal het versterken van de core, bekkenbodemspieren en opbouw van stabiliteit, coördinatie en conditie. Val je niet in bovenstaande categorieën dan kom je trainen om het hele lichaam te versterken en je conditie uit te bouwen.

0.00

View

losse les For Girls Only

For Girls Only is een groepstraining voor alle vrouwen. Dus ook voor als je zwanger bent of net bevallen. Ben je zwanger dan combineren we cardio training met spierversterkende oefeningen en wordt er aandacht gegeven gegeven aan het bewust worden van de bekkenbodemspieren. Ben je net bevallen dan ga je werken aan het versterken van het gehele lichaam, speciaal het versterken van de core, bekkenbodemspieren en opbouw van stabiliteit, coördinatie en conditie. Val je niet in bovenstaande categorieën dan kom je trainen om het hele lichaam te versterken en je conditie uit te bouwen.

8.00

View

COMBI For Girls Only 1x per week

Je traint zowel online als op locatie. For Girls Only is een groepstraining voor alle vrouwen. Dus ook voor als je zwanger bent of net bevallen. Ben je zwanger dan combineren we cardio training met spierversterkende oefeningen en wordt er aandacht gegeven gegeven aan het bewust worden van de bekkenbodemspieren. Ben je net bevallen dan ga je werken aan het versterken van het gehele lichaam, speciaal het versterken van de core, bekkenbodemspieren en opbouw van stabiliteit, coördinatie en conditie. Val je niet in bovenstaande categorieën dan kom je trainen om het hele lichaam te versterken en je conditie uit te bouwen. Je kan op 6 dagen per week meetrainen.

25.00 monthly

View

COMBI For Girls Only 2x per week

Je traint zowel online als op locatie. For Girls Only is een groepstraining voor alle vrouwen. Dus ook voor als je zwanger bent of net bevallen. Ben je zwanger dan combineren we cardio training met spierversterkende oefeningen en wordt er aandacht gegeven gegeven aan het bewust worden van de bekkenbodemspieren. Ben je net bevallen dan ga je werken aan het versterken van het gehele lichaam, speciaal het versterken van de core, bekkenbodemspieren en opbouw van stabiliteit, coördinatie en conditie. Val je niet in bovenstaande categorieën dan kom je trainen om het hele lichaam te versterken en je conditie uit te bouwen. Je kan 2x per week mee trainen zowel Online als op locatie.

30.00 monthly

View

COMBI For Girls Only Onbeperkt

Je traint zowel online als op locatie. For Girls Only is een groepstraining voor alle vrouwen. Dus ook voor als je zwanger bent of net bevallen. Ben je zwanger dan combineren we cardio training met spierversterkende oefeningen en wordt er aandacht gegeven gegeven aan het bewust worden van de bekkenbodemspieren. Ben je net bevallen dan ga je werken aan het versterken van het gehele lichaam, speciaal het versterken van de core, bekkenbodemspieren en opbouw van stabiliteit, coördinatie en conditie. Val je niet in bovenstaande categorieën dan kom je trainen om het hele lichaam te versterken en je conditie uit te bouwen. Je kan 6 dagen per week meetrainen.

40.00 monthly

View

OUTDOOR For Girls Only Onbeperkt

For Girls Only is een groepstraining voor alle vrouwen. Dus ook voor als je zwanger bent of net bevallen. Ben je zwanger dan combineren we cardio training met spierversterkende oefeningen en wordt er aandacht gegeven gegeven aan het bewust worden van de bekkenbodemspieren. Ben je net bevallen dan ga je werken aan het versterken van het gehele lichaam, speciaal het versterken van de core, bekkenbodemspieren en opbouw van stabiliteit, coördinatie en conditie. Val je niet in bovenstaande categorieën dan kom je trainen om het hele lichaam te versterken en je conditie uit te bouwen. Er zijn 4 trainingsmogelijkheden per week.

35.00 monthly

View

ONLINE For Girls Only 1x per week

De online versie van For Girls Only is een online groepstraining voor alle vrouwen. Dus ook voor als je zwanger bent of net bevallen. Ben je zwanger dan combineren we cardio training met spierversterkende oefeningen en wordt er aandacht gegeven gegeven aan het bewust worden van de bekkenbodemspieren. Ben je net bevallen dan ga je werken aan het versterken van het gehele lichaam, speciaal het versterken van de core, bekkenbodemspieren en opbouw van stabiliteit, coördinatie en conditie. Val je niet in bovenstaande categorieën dan kom je trainen om het hele lichaam te versterken en je conditie uit te bouwen. Er zijn 4 trainingsmogelijkheden per week.

20.00 monthly

View

ONLINE For Girls Only 2x per week

De online versie van For Girls Only is een online groepstraining voor alle vrouwen. Dus ook voor als je zwanger bent of net bevallen. Ben je zwanger dan combineren we cardio training met spierversterkende oefeningen en wordt er aandacht gegeven gegeven aan het bewust worden van de bekkenbodemspieren. Ben je net bevallen dan ga je werken aan het versterken van het gehele lichaam, speciaal het versterken van de core, bekkenbodemspieren en opbouw van stabiliteit, coördinatie en conditie. Val je niet in bovenstaande categorieën dan kom je trainen om het hele lichaam te versterken en je conditie uit te bouwen. Er zijn 4 trainingsmogelijkheden per week.

25.00 monthly

View

ONLINE For Girls Only Onbeperkt

Online trainingen For Girls Only is een groepstraining voor alle vrouwen. Dus ook voor als je zwanger bent of net bevallen. Ben je zwanger dan combineren we cardio training met spierversterkende oefeningen en wordt er aandacht gegeven gegeven aan het bewust worden van de bekkenbodemspieren. Ben je net bevallen dan ga je werken aan het versterken van het gehele lichaam, speciaal het versterken van de core, bekkenbodemspieren en opbouw van stabiliteit, coördinatie en conditie. Val je niet in bovenstaande categorieën dan kom je trainen om het hele lichaam te versterken en je conditie uit te bouwen. Er zijn 4 online trainingsmogelijkheden per week.

30.00 monthly

View

10-kerenkaart groepsles (1/2 jaar geldig)

Beslis zelf hoe vaak en wanneer je komt trainen. Deze kaart is 6 maanden geldig.

75.00

View

10-kerenkaart groepsles (1 jaar geldig)

Beslis zelf hoe vaak en wanneer je komt trainen. Deze kaart is 1 jaar geldig.

100.00

View

online 10- kerenkaart groepsles

Beslis zelf hoe vaak en wanneer

60.00

View

Zwanger Combi Abonnement

Je bent in verwachting en je wil fit de zwangerschap door en straks blij bevallen? Ga dan op dinsdag van 19.30 tot 21.00 uur aan de slag met Maria Krutikow van www.blijbevallen.nl en train onbeperkt mee met For Girls Only.

52.50 monthly

View

SJO Oeken/Brummen VR1

Je speelt in SJO Oeken/Brummen VR1 en je wil Fit blijven terwijl er niet gevoetbald kan worden? Dan kan jij GRATIS met ons meetrainen!

0.00 monthly

View

Sparta Brummen

Je bent lid bij Sparta Brummen . In plaats van de Jazz Dance train je tijdelijk met ons mee.

0.00 monthly

View

Personal Training, incl. gratis intake.

Wil je een keer goed afgemat worden? Train je voor een wedstrijd? Ik sta altijd open om Personal Training te geven. Samen bereik je namelijk meer dan alleen. Wij gaan 60 minuten aan de slag om aan jouw doel te werken.

72.60

View

Personal Training 5x 1 uur incl. 1 maand gratis 2x per week For Girls Only

Wil je een keer goed afgemat worden? Train je voor een wedstrijd? Ik sta altijd open om Personal Training te geven. Samen bereik je namelijk meer dan alleen. Wij gaan 60 minuten aan de slag om aan jouw doel te werken. Incl. gratis intake.

363.00

View

Personal Training 10x 1 uur incl. 3 maanden gratis 2x per week For Girls Only

Wil je een keer goed afgemat worden? Train je voor een wedstrijd? Ik sta altijd open om Personal Training te geven. Samen bereik je namelijk meer dan alleen. Wij gaan 60 minuten aan de slag om aan jouw doel te werken. Incl. gratis intake.

726.00

View

Online Personal Training 1x, incl. gratis intake

Wil je een keer goed afgemat worden? Train je voor een wedstrijd? Ik sta altijd open om Personal Training te geven. Samen bereik je namelijk meer dan alleen. Wij gaan 60 minuten aan de slag om aan jouw doel te werken.

48.40

View

Online Personal Training 5x 1 uur, incl. 3 maanden 1x per week online For Girls Only

Wil je een keer goed afgemat worden? Train je voor een wedstrijd? Ik sta altijd open om Personal Training te geven. Samen bereik je namelijk meer dan alleen. Wij gaan 60 minuten aan de slag om aan jouw doel te werken. Incl. gratis intake.

242.00

View

Online Personal Training 10x 1 uur, incl. 6 maanden Online For Girls Only 1x per week

Wil je een keer goed afgemat worden? Train je voor een wedstrijd? Ik sta altijd open om Personal Training te geven. Samen bereik je namelijk meer dan alleen. Wij gaan 60 minuten aan de slag om aan jouw doel te werken. Incl. gratis intake.

484.00

View

Magazine NR 01 / 2020 inclusief verzenden

Een magazine over eten, bewegen en ontspannen.

8.95

View

Magazine NR 01 / 2020

Een magazine over eten, bewegen en ontspannen.

4.95

View

windjack Maat XXL

Een zwart windjack zodat je ook als het waait lekker door kan trainen

25.00

View

Tanktop Wit maat M

For Girls Only sporttop

22.50

View

T-shirt Member Wit maat M

Sportshirt For Girls Only

15.00

View

Tanktop Member Wit maat L

For Girls Only sporttop

15.00

View

T-shirt Zwart maat L

Sportshirt For Girls Only

22.50

View

T-shirt Zwart maat S

Sportshirt For Girls Only

22.50

View

Tanktop Zwart maat m

For Girls Only sporttop

22.50

View

T-shirt Wit maat L

Sportshirt For Girls Only

22.50

View

Tanktop Member Wit maat XL

For Girls Only sporttop

15.00

View

T-shirt Member Wit maat XL

Sportshirt For Girls Only

15.00

View

Tanktop Zwart maat L

For Girls Only sporttop

22.50

View

Sportvest Maat M

Aangesloten vest, fijn om in te trainen.

34.99

View

Hoodie Maat M

Zwarte hoodie, ook fijn voor lekker op de bank.

33.99

View

T-shirt Wit maat XL

Sportshirt For Girls Only

22.50

View

Windjack Maat L

Een zwart windjack zodat je ook als het waait lekker door kan trainen

25.00

View

T-shirt Zwart maat XL

Sportshirt For Girls Only

22.50

View

Sportvest Maat XL

Aangesloten vest, fijn om in te trainen.

34.99

View

T-shirt Wit maat S

Sportshirt For Girls Only

22.50

View

T-shirt Member Wit maat L

Sportshirt For Girls Only

15.00

View

T-shirt Member Zwart maat S

Sportshirt For Girls Only

15.00

View

Vest met rits Maat M

Grijs vest om je training in te starten en weer aan te trekken als je klaar bent.

37.50

View

Tanktop Member Zwart maat s

For Girls Only sporttop

15.00

View

T-shirt Member Zwart maat XL

Sportshirt For Girls Only

15.00

View

T-shirt Member Zwart maat M

Sportshirt For Girls Only

15.00

View

T-shirt Zwart maat M

Sportshirt For Girls Only

22.50

View

Tanktop Zwart maat XL

For Girls Only sporttop

22.50

View

Tanktop Member Wit maat M

For Girls Only sporttop

15.00

View

Tanktop Member Zwart maat l

For Girls Only sporttop

15.00

View

Tanktop Wit maat L

For Girls Only sporttop

22.50

View

T-shirt Wit maat M

Sportshirt For Girls Only

22.50

View

T-shirt Member Wit maat S

Sportshirt For Girls Only

15.00

View

Vest met rits Maat L

Grijs vest om je training in te starten en weer aan te trekken als je klaar bent.

37.50

View

T-shirt Member Zwart maat L

Sportshirt For Girls Only

15.00

View

Tanktop Wit maat s

For Girls Only sporttop

22.50

View

Windjack maat XL

Een zwart windjack zodat je ook als het waait lekker door kan trainen

25.00

View

Tanktop Zwart maat s

For Girls Only sporttop

22.50

View

Tanktop Member Zwart maat XL

For Girls Only sporttop

15.00

View

Tanktop Member Zwart maat m

For Girls Only sporttop

15.00

View

Windjack Maat S

Een zwart windjack zodat je ook als het waait lekker door kan trainen

25.00

View

Tanktop Wit maat XL

For Girls Only sporttop

22.50

View

T-shirt Wit maat M

Sportshirt For Girls Only

22.50

View

Tanktop Member Wit maat S

For Girls Only sporttop

15.00

View

Windjack Maat M

Een zwart windjack zodat je ook als het waait lekker door kan trainen

25.00

View

Tanktop Wit maat M

For Girls Only sporttop

22.50

View
Loading, please wait...
Loading, please wait...
Saving......
Saving......